RESILIENSTRÄNING · GROWTH MINDSET COACH · POSITIV PSYKOLOGI/KBT · LEDARSKAPSUTVECKLING

COACHING

I coachingprogrammet skapar vi en handlingsplan, ökar kunskap och medvetenhet, lyfter fram och utvecklar dina styrkor och utvecklar din personliga potential.

Mina klienter är som du. Högfungerande och högpresterande individer. Ofta har de flera högt uppsatta mål de vill uppnå. De har, precis som du, märkt av att det finns något eller några hinder på vägen. Inte sällan har de börjat hantera dessa hinder med metoder som de ser inte blir hållbara i längden. 

Det kan handla om att man slutat göra sådant som är bra för ens fysiska och psykiska hälsa, eller det kan handla om att man börjat göra sådant som är sämre. 

Det jag vet är att du är lösningsfokuserad. Jag kan hjälpa dig att hitta bra metoder. Inte några jag själv hittat på, utan metoder som har sin grund i forskning. 

Jag vill gärna veta mer om just dina utmaningar. Vill du veta mer om hur samarbetet kan se ut? Jag ser fram emot ditt mejl.

Charlotta Segerlund Darnell, KBT-terapeut och psykologisk styrketränare
Jag hjälper dig att nå dina mål och samtidigt ha optimal ”work & life balance”. Det finns många bra trix på vägen!

DU KAN NÅ HÖGT UPPSATTA MÅL

Ofta har man flera mål i ett. Till exempel ”Jag vill nå den där toppositionen utan att det blir skilsmässa”. Det är ett mål och en rädsla i den meningen. Här behöver vi formulera två mål. Grovt. 1. Nå toppositionen. 2. Rädda äktenskapet.

Under dessa två mål finns i sin tur delmål och flera steg som du kommer att behöva ta. Vi kommer att göra planer och strategier för det. Det kan handla om att titta på områden som privata och yrkesmässiga relationer, organisation av vardag, organisation av yrkesliv, fysisk hälsa, psykisk hälsa, stresshantering, sömn, kostvanor, återhämtning, socialt stöd, meningsfullhet, syfte, fokus, delmål. Listan är lång. 

De områden jag nämner här är inte tagna ur luften. De är de områden som personer som har stor psykisk tålighet är starka på. 

Coaching hos mig börjar med en beteendeanalys. I det första samtalet vill jag täcka in ett flertal områden. Jag kommer vilja att du gör vissa tester och jag kommer ställa många frågor. Det här samtalet brukar ta cirka 1,5 timme. Jag reserverar alltid två timmar. Efter det analyserar jag materialet och återkommer med ett förslag till handlingsplan, som vi tittar på tillsammans nästa gång.

Hos mig får man träna uthållighet och förmåga att studsa tillbaka vid prövningar av olika slag. Det går att göra. Det finns ett ord för denna förmåga och det är psykologisk resiliens. Vi kommer även reda ut de trassel som finns. Allt för att du ska kunna prestera på det sätt du önskar.

Vi kommer använda oss av metoder från positiv psykologi, KBT och resiliens. Tre starka och pålitliga forskningsfält. Du kan förvänta dig ett resultat där du:

1. Har psykologisk styrka och motståndskraft.

2. Är känslomässigt och tankemässigt stark.

3. Återhämtar dig snabbt.

4. Har ditt syfte klart för dig.

5. Känner mening.

Nyhetsbrev från Charlotta Segerlund Darnell, KBT-terapeut och psykologisk styrketränare

NYHETSBREV, LINKEDIN OCH INSTAGRAM

Mitt nyhetsbrev kommer en till två gånger i månaden. Anmäl dig gärna! Du är även välkommen att följa mig på LinkedIn och Instagram.

KONTAKTA MIG!

Det kan vara svårt att nå mig på telefon, eftersom jag ofta sitter i samtal. Här kan du skicka ett meddelande till mig, så återkommer jag till dig inom kort. Dina kontaktuppgifter kommer endast att sparas för att möjliggöra min kontakt med dig. Du kan när som helst meddela mig, om du inte vill att dina kontaktuppgifter ska sparas.

JA TACK, SKICKA NYHETSBREV!

Du kan enkelt avregistrera dig om du inte längre vill ha mina utskick, det är bara att klicka på länken längst ner i nyhetsbrevet.