RESILIENSTRÄNING · GROWTH MINDSET COACH · POSITIV PSYKOLOGI/KBT · LEDARSKAPSUTVECKLING

KBT-TERAPI

Boka KBT-terapi om du har ett specifikt problem som du vill komma till rätta med. Den typ av KBT-terapi jag använder är strukturerad, positiv och resultatinriktad.

Dina hinder kan handla om stress, fobier, oro, relationer, negativa tankar, prokrastinering eller annat. Med 100 procent evidensbaserade metoder från KBT och den positiva psykologin hjälper jag dig att rusta dig psykologiskt för att kunna prestera på den nivå du önskar. Hållbart och uthålligt. 

I KBT jobbar man strukturerat med situation, tankar, känslor och beteenden. Du behöver inte ha strukturen själv. Jag hjälper dig med den.

Utmaningar som lämpar sig bra för KBT är exempelvis att man är osäker i sociala sammanhang, skjuter upp saker, ältar problem, har en fobi, känsloätande, stress, panikångest eller negativa tankar om sig själv eller sin förmåga. Då brukar man benämna det som dåligt självförtroende eller dålig självkänsla.

Undrar du hur en behandling kan se ut eller har du funderingar på om KBT kan hjälpa dig? Jag vill gärna höra mer om hur du upplever just din situation. Mejla mig! 

Charlotta Segerlund Darnell, KBT-terapeut och psykologisk styrketränare
Hör av dig redan idag! Ingen dag är bättre.
Nyhetsbrev från Charlotta Segerlund Darnell, KBT-terapeut och psykologisk styrketränare

NYHETSBREV, LINKEDIN OCH INSTAGRAM

Mitt nyhetsbrev kommer en till två gånger i månaden. Anmäl dig gärna! Du är även välkommen att följa mig på LinkedIn och Instagram.

KONTAKTA MIG!

Det kan vara svårt att nå mig på telefon, eftersom jag ofta sitter i samtal. Här kan du skicka ett meddelande till mig, så återkommer jag till dig inom kort. Dina kontaktuppgifter kommer endast att sparas för att möjliggöra min kontakt med dig. Du kan när som helst meddela mig, om du inte vill att dina kontaktuppgifter ska sparas.

JA TACK, SKICKA NYHETSBREV!

Du kan enkelt avregistrera dig om du inte längre vill ha mina utskick, det är bara att klicka på länken längst ner i nyhetsbrevet.